Over ons

QUICK VIEW

Perron 14 is een nuchter adviesbureau.
Met Nederland als werkterrein en de samenleving als inspiratiebron.

We vertalen beleid en ambities naar een concrete aanpak. We bedenken strategie, ontwikkelen plannen, managen de projecten en organiseren alles wat er verder nodig is. Onze specialisatie is marketing en communicatie, maar je vindt ons ook op het gebied van proces, strategie, onderzoek en organisatie.

Sociaal maatschappelijk0%
Specifieke doelgroepen0%
Gebiedsontwikkeling0%
Vastgoed0%

ONS TEAM

Serge

Partner

Serge Lubbe

Als je mensen niet interessant vindt, mis je een groot deel van waarom het leuk is om te leven. Dat maakt ons werkveld, het speelveld van de veranderende samenleving, per definitie interessant. Dat kan je ‘sociaal maatschappelijke betrokkenheid’ noemen, maar dat vind ik een nare term. Alsof het een strategie is terwijl het een intrinsieke motivatie is van dingen waarover ik mij kwaad maak. Lees verder

DSC_0636-web2

Partner

Jurn Quadt

Communicatie is geen afgebakend vakgebied dat alleen om het verkopen van een verhaal gaat. Het is emotie, zowel voor de opdrachtgever als voor degene die het moet begrijpen, maar ook voor mij. Mijn eerste idee is een vonkje, waarvan ik heb geleerd hierop te vertrouwen. Vervolgens duik ik de inhoud in om een project te doorgronden. Lees verder

DSC_0602

Partner

Caspar van Ette

Twee uur zat ik in het Tate Modern in Londen voor het schilderij van Rothko. Niet zozeer voor het kunstwerk zelf, maar om te ontdekken waarom mensen ernaar kijken. Wat communiceert dat ding waardoor zij zo geboeid zijn? Sommige bezoekers bleven staren. Het fascineerde mij. Lees verder

Teksten: Dore van Duivenbode

Fotografie: German Villafane

Wat we doen

Perron 14 is een veelzijdig bureau met focus op zes kerncompetenties

Campagnes

Onze aanpak is altijd afgestemd op de omvang en mogelijkheden van de opdrachtgever. Met een flexibel en multidisciplinair team bieden we resultaat op maat.

Strategie

Onze uitdaging ligt in complexe vraagstukken. Perron 14 zet abstracte ambities om in concrete oplossingen.

Positionering

Gebied, vastgoed of maatschappelijk vraagstuk: wij vinden altijd een manier om een positionering te ontwikkelen die mensen raakt.

Proces

Perron 14 inspireert, activeert, creëert perspectief en faciliteert verandering. Wij zorgen voor resultaten waar alle betrokkenen achter staan én baat bij hebben.

Projectmanagement

Perron 14 is niet alleen strategisch sterk, maar ook doelgericht met een praktische instelling die voor het gewenste resultaat zorgt.

Team Improvement

Behoefte aan focus, energie en ambitie? Perron 14 schudt in een tweedaags programma het team op een unieke manier wakker.

ONZE OPDRACHTGEVERS