Over ons

QUICK VIEW

Perron 14 is een nuchter adviesbureau.
Met Nederland als werkterrein en de samenleving als inspiratiebron.

We vertalen beleid en ambities naar een concrete aanpak. We bedenken strategie, ontwikkelen plannen, managen de projecten en organiseren alles wat er verder nodig is. Onze specialisatie is marketing en communicatie, maar je vindt ons ook op het gebied van proces, strategie, onderzoek en organisatie.

Sociaal maatschappelijk0%
Specifieke doelgroepen0%
Gebiedsontwikkeling0%
Vastgoed0%

ONS TEAM

20150507 Serge

Serge Lubbe – Partner - is gespecialiseerd in het ontwikkelen en begeleiden van processen in dynamische omgevingen. Met name bij projecten waar verschillende belangen tegelijkertijd gediend worden, komt Serge goed tot zijn recht. In het verleden vervulde Serge diverse managementfuncties o.a. in de Rotterdamse culturele sector.

Serge Lubbe

20150507 Jurn

Jurn – Partner – is een marketeer en gespecialiseerd in marketingstrategie en de samenwerking tussen overheid en marktpartijen. Voor hij in 2012 partner werd in Perron 14, was hij werkzaam bij de gemeente Rotterdam. Als adviseur op gebiedsontwikkelingsprojecten en (eind)redacteur voor diverse concern-media.

Jurn Quadt

Wat we doen

Perron 14 is een veelzijdig bureau met focus op zes kerncompetenties

Campagnes

Onze aanpak is altijd afgestemd op de omvang en mogelijkheden van de opdrachtgever. Met een flexibel en multidisciplinair team bieden we resultaat op maat.

Strategie

Onze uitdaging ligt in complexe vraagstukken. Perron 14 zet abstracte ambities om in concrete oplossingen.

Positionering

Gebied, vastgoed of maatschappelijk vraagstuk: wij vinden altijd een manier om een positionering te ontwikkelen die mensen raakt.

Proces

Perron 14 inspireert, activeert, creëert perspectief en faciliteert verandering. Wij zorgen voor resultaten waar alle betrokkenen achter staan én baat bij hebben.

Projectmanagement

Perron 14 is niet alleen strategisch sterk, maar ook doelgericht met een praktische instelling die voor het gewenste resultaat zorgt.

Team Improvement

Behoefte aan focus, energie en ambitie? Perron 14 schudt in een tweedaags programma het team op een unieke manier wakker.

ONZE OPDRACHTGEVERS