Inbraak preventie actie groot succes!

Inbraak preventie actie groot succes!

Helaas, het zit er weer op maar wat was het een succesvolle actie! In opdracht van de Stadsmarinier High Impact Crimes van de gemeente Rotterdam heeft ons inbraak preventie team vijf wijken bezocht, veel tips met handige hulpmiddelen uitgedeeld en nog veel meer buurtbewoners gesproken!

Wegens het succes van de voorgaande inbraak preventie acties mochten wij ook deze winter weer aan de slag. De strategie en boodschap van de actie is door ons bedacht. Als u ons volgt op social media dan is deze boodschap u vast en zeker bekend: Niet thuis? Licht aan! Ook het bedenken en produceren van de middelen was onze taak. Wij hebben de gehele actie van begin tot eind georganiseerd. En dat alles met een fantastisch resultaat: ons team heeft duizenden enthousiaste en geïnteresseerde bewoners van de wijken Pendrecht, Vreewijk, Hordijkerveld, Bloemhof en Bospolder/Tussendijken voorzien van handige tips en tools! Dankzij ons team zijn deze wijken beter beschermd tegen inbrekers.

Het doel van deze actie was om Rotterdammers bewust te maken van de maatregelen die zij zelf kunnen nemen om de kans op woninginbraak te verkleinen. Dit heeft ons team voor elkaar gekregen door handige inbraak preventie mappen, flyers met lichtgevende stickers, winkelwagenmuntjes met tips en lichttijdschakelaars uit te delen.

Al met al een zeer geslaagde inbraak preventie actie waar Perron 14 apetrots op is. Wij zijn blij dat wij weer bij konden dragen aan een veiliger Rotterdam!