Niet thuis? Licht aan!

Niet thuis? Licht aan!

Het is zover! In opdracht van de Stadsmarinier High Impact Crimes zijn we van start gegaan met een nieuwe inbraak preventie actie in het kader van het Donkere Dagen Offensief. Tijdens de eerste acties in Bospolder-Tussendijken en Vreewijk hebben we al veel buurtbewoners gesproken! Ons inbraak preventie team trekt tot en met eind januari de straten van verschillende Rotterdamse wijken door.

Het doel van deze inbraak preventie actie is om mensen bewust te maken van de maatregels die zij zelf kunnen nemen om woninginbraak te voorkomen. Zet inbrekers bijvoorbeeld in het licht door binnen en buiten een lampje te laten branden. De boodschap luidt dan ook: Niet thuis? Licht aan! Tijdens de bezoeken aan de wijken deelt ons team zowel flyers met handige tips en lichtgevende stickers als inbraakpreventiemappen uit. Ook gaan zij in gesprek met buurtbewoners en vragen zij hen om hun eigen inbraak preventie tips te delen.

Perron 14 zet zich ook dit jaar weer in om zoveel mogelijk woninginbraken in Rotterdam te voorkomen en wij kijken uit naar een succesvol Donkere Dagen Offensief!