Nieuwste aanwinst: Sarah Bosman!

Nieuwste aanwinst: Sarah Bosman!

Perron 14 is altijd op zoek naar ondernemende en enthousiaste stagiaires. Of het nu voor een secretaresse opleiding, Communicatie of Vrijetijd Management is, wij doen er alles aan om onze stagiaires het maximale uit hun stage te laten halen. 4 mei startte secretaresse stagiaire Sarah Bosman bij ons. Zij stelt zich graag even voor:

“Hoi! Mijn naam is Sarah Bosman, ik ben 17 jaar en ik volg een opleiding tot secretaresse bij Schoevers. Komende periode neem ik de telefoon op en kunt u mij bereiken via de mail. Mijn stage periode duurt tot begin juli. Ik heb gekozen om bij Perron 14 stage te lopen, omdat ik het leuk vind om evenementen en bijeenkomsten te organiseren, planningen te maken en met klanten te communiceren. Wie weet tot ziens, horens of schrijfs!”

Inmiddels is de stage van Sarah afgelopen en bereid zij zich voor op haar studie Engels in Santa Barbara, Californië. Wij kijken terug op een geslaagde stage en wensen haar ontzettend veel succes!

Wil jij ook stage lopen bij Perron 14? Stuur dan een brief en je CV naar jurn@perron14.nl of bel ons op (010) 476 16 92.