Perron 14 spreekt over Inbraakpreventie op HSD-café

Perron 14 spreekt over Inbraakpreventie op HSD-café

Voor de meest recente editie van het HSD-café verzorgde Perron 14 een presentatie over de succesvolle Inbraak Preventie Aanpak in Rotterdam. Het HSD-café, een initiatief van The Hague Security Delta, stond dit keer volledig in het teken van de trends en ontwikkelingen rondom woninginbraken en preventie.

Perron 14 was tijdens deze bijeenkomst één van de in totaal vier experts die het onderwerp elk vanuit een andere invalshoek benaderden. Zo waren er presentaties van het Verbond van Verzekeraars, het Openbaar Ministerie en het Dutch Institute for Technology, Safety en Security. De bijeenkomst werd afgesloten met een paneldiscussie waarbij ruimte was voor vragen uit het publiek.

Alhoewel het aantal inbraken het afgelopen jaar wederom is gedaald, blijft het belangrijk om aandacht te besteden aan preventie. Perron 14 gaat daarom ook deze winter weer aan de slag voor de Gemeente Rotterdam om bewoners te helpen inbrekers buiten de deur te houden. Benieuwd hoe we dit doen? Bekijk hier onze Inbraak Preventie Aanpak.