vacatures

Perron14 zoekt medior communicatieadviseur

(of ook wel creatief denker / vlotte schrijver / verbinder / handige organisator)

 

Wie zijn wij?
Perron14 is een maatschappelijk betrokken communicatieadviesbureau. We zijn een katalysator en verbinder. Wij staan middenin de samenleving. Onze communicatie betekent niet alleen zenden, maar ook het ophalen van informatie. Wat betekent beleid voor de mensen over wie het gaat? Wat drijft hen, maakt hen boos of juist blij? Wij kijken vanuit verschillende perspectieven naar de veranderende maatschappij. Perron14 zoekt op waar het schuurt en zorgt ervoor dat de raderen weer gaan draaien.

Wat doen we?
We zijn geen commerciële reclame-club maar zetten onze tanden liever in sociaal-maatschappelijke vraagstukken. Dingen die Rotterdam, Nederland of zelfs de wereld een beetje beter maken. Dat doen we o.a. voor de Gemeente Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Op dit moment werken we bijvoorbeeld aan een schonere stad in de campagne ‘Van zooi naar mooi’ voor Rotterdam Circulair, maken we samen met bewoners en ondernemers een kunstwerk in de Haagse Schilderswijk en dringen we samen met ondernemers in Amsterdam het aantal overvallen terug. Meer weten over onze projecten en campagnes? Check www.perron14.nl

Wie ben jij?
Net als wij ben jij maatschappelijk betrokken en zet je je communicatiekennis graag in om Rotterdam -en de rest van Nederland- een stukje leuker, slimmer, veiliger, mooier enzovoorts te maken. Je kunt strategisch denken, bent in staat advies mondeling, schriftelijk en visueel over te brengen en bent niet te beroerd je mouwen op te stropen als de klus daar om vraagt.

We zoeken een zelfverzekerde, nieuwsgierige, frisse, enthousiaste medewerker die van een geintje houdt en tegen een stootje kan. Je kunt goed in teamverband werken en bent niet te beroerd om collega’s een helpende hand te bieden waar nodig. In de praktijk komen de werkzaamheden neer op:

 • On-en offline redactiewerk
 • Geven van communicatieadvies in woord (gesprekken met klanten) en schrift (communicatieplannen en korte notities)
 • Schrijven van offertes en creatieve voorstellen
 • Geven van presentaties en deelname aan brainstorms

 

Functie eisen

 • Minimaal vijf jaar relevante werkervaring;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift (we zijn immers een communicatiebureau)
 • Hbo of WO opgeleid in communicatie of aanverwante studie
 • Verstand van social media en online mogelijkheden op gebied van communicatie

 

Wat hebben we te bieden?

 • Een gezellige, uitdagende en vooral leerzame werkomgeving;
 • Een contract voor 32 of 40 uur per week;
 • Een net salaris.


Dus…
Ben jij die enthousiaste adviseur die helpt de idealen van Perron14 in de praktijk te brengen? Stuur je cv met een korte motivatie dan naar info@perron14.nl!